EnglishFrenchGermanRomanian

Termeni si Condiţii

1) Prevederi generale
Acești termeni și condiții reglementează reciproc drepturile și obligațiile vânzătorului, care este S.C. Manufactura Ștefaniei S.R.L., cu sediul în sat Oboga, comuna Oboga, strada Principală, nr.327, camera 7, județul Olt, România, cod unic de înregistrare: 38719179, nr. de ordine în registrul comerțului J28/54/19.01.2018, și ale cumpărătorului, pentru achiziționarea de la magazinul on-line sub adresa: www.manufacturastefaniei.ro și pot fi modificate oricând de către Manufactura Ștefaniei S.R.L. fără notificare în prealabil.

 

2) Părțile
Manufactura Ștefaniei S.R.L. este administrator al magazinului on-line www.manufacturastefaniei.ro și denumit în continuare vânzător.
Orice persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul magazinului on-line mai sus menționat și a acceptat termenii și condițiile implicate în utilizarea magazinului on-line, furnizând toate datele necesare pentru achiziționarea unui produs va fi denumită în continuare cumpărător.

 

3) Copyright
Adresa web www.manufacturastefaniei.ro, însemnele grafice, imaginile, logo-urile, textele, bazele de date, alte tipuri de date sunt denumite în continuare conținut.
Conținutul este proprietatea exclusivă a S.C. Manufactura Ștefaniei S.R.L..
Conținutul magazinului on-line www.manufacturastefaniei.ro nu poate fi preluat, copiat sau folosit, fără acordul scris al S.C. Manufactura Ștefaniei S.R.L.

 

4) Plasarea comenzilor
Magazinul facilitează plasarea comenzilor după cum urmează:
– pe pagina web a magazinului on-line, urmând procedura de plasare a comenzilor;
– telefonic, prin contact la numărul de telefon afișat pe website în secțiunea Contact;
– prin e-mail, transmițând comanda cu produsele alese pe adresa de e-mail afișată pe website în secțiunea Contact.
Magazinul primește comenzile plasate on-line pe parcursul întregii zile, în toate zilele săptămânii. Comenzile plasate prin telefon sau prin poșta electronică sunt primite în zilele lucrătoare între orele 09.00 – 18.00.
Comenzile plasate în zilele libere sau de sărbători vor fi preluate în decurs de două zile lucrătoare de la data plasării comenzii.
Condiția plasării comenzii o constituie completarea tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere și pentru generarea facturii fiscale sau bonului fiscal.
Acceptarea unei comenzi plasate pe pagina web a magazinului este supusă respectării procedurii instruite de vânzător, exprimată printr-o succesiune de etape diferite pe care clientul trebuie să le urmeze pentru a confirma comanda.
Orice comandă confirmată de client presupune acceptarea tuturor clauzelor acestor termeni și condiții. În momentul plasării comenzii, cumpărătorul primește la adresa de e-mail indicată un mesaj referitor la comanda plasată: cantitățile de produse comandate, valoarea comenzii, etc.).

 

5) Prețuri și metode de plată
Prețurile sunt exprimate în lei, cu TVA inclusă. Manufactura Ștefaniei S.R.L. nu este plătitor de TVA, astfel valoarea TVA-ului este zero.
Plata se face:
– ramburs (plata la livrare) în momentul primirii coletului;
– prin transfer bancar (maxim 3 zile de la confirmarea comenzii, după această perioadă comanda se va anula).

 

6) Metode de livrare
Livrarea produselor se face prin:
– Urgent Cargus S.A. – în 2-3 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cost transport 25 lei;
– Fan Courier Express S.R.L. – în 2-3 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cost transport 25 lei;
– Poșta Română -în 5-7 zile lucrătoare de la procesarea comenzii, cost transport 15 lei.
De sărbători sau perioadele de peste an aglomerate, termenul de livrare se poate prelungi.
Produsele realizate la comandă au alte termene de livrare, stabilite de comun acord, în funcție de complexitateacomenzii , dar și a comenzilor aflate deja în lucru.
Nu răspundem pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea , nelivrarea sau livrarea greșită a unei expedieri în cazul în care sunt afectate de următoarele situații:
– nerespectarea comenzilor de către furnizori/terț;
– blocaje rutiere;
– condiții meteo nefavorabile.
Notă: Prețul transportului poate crește în funcție de greutatea și volumul coletului. Pentru localitățile aflate în afara razei de acoperire a firmelor de curierat se percepe o taxă pentru kilometri suplimentari.

 

7) Retur
Returul produselor se face în termen de 14 zile de la primirea acestora. Cheltuielile pentru returnarea produselor sunt suportate de client.
Pentru returnare este necesar ca produsele să aibă ambalajul original, să fie intacte și nefolosite.
Vânzătorul va returna contravaloarea comenzii, exclusiv taxele de livrare, în maxim 14 zile de la primirea returului.

 

8) Instrucțiuni de folosire
Gențile, rucsacurile, plăsuțele, săculeții, inimioarele și pernele decorative confecționate din iută, pânză de sac sau etamină, se spală manual, cu apă căduță maxim 30 grade Celcius. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat. A se feri de foc sau substanțe chimice.
Gențile, rucacurile, săculeții, inimioarele și pernele decorative din material textil bumbac se spală la mașina de spălat la programul bumbac colorate, 40 grade celcius.
Decorațiunile se curăță de praf cu un pămătuf sau, după caz, cu o cârpă umedă. A se feri de foc, substanțe toxice. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani.

 

9) Litigii
Eventualele litigii apărute între cumpărător și vânzător vor fi soluționate pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din România, cele de pe raza județului Olt.

 

10) Modificări
Informațiile și imaginile prezentate pe pagina web www.manufacturastefaniei.ro cumpărătorului au caracter informativ și orientativ și pot fi modificate de vânzător, fără o anunțare în prealabil.

 

11) Declinarea responsabilității
Conținutul magazinului on-line www.manufacturastefaniei.ro a fost realizat cu atenție pentru introducerea corectă a datelor și respectarea acurateții informațiilor. În cazul strecurării unor erori, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare, în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile sau conținutul text.
În cazul în care prețul produselor sau unele caracteristici ale acestora, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea respectivelor produse nu s-a efectuat încă, vânzătorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivelor produse și de a anunța cumpărătorul în cel mai scurt timp despre erorile apărute.
Clientul are obligația să verifice produsele în momentul primirii acestora.